Vacatures

In gesprek met Rabiya (HR)

 

Vertel eens iets over jezelf

Ik wil mezelf graag goed presenteren. Naast het werk, probeer ik dan ook altijd mee te denken waar dingen beter zouden kunnen. Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen. Tevredenheid van het personeel is natuurlijk het belangrijkst. Ik zeg ook altijd, wie met zijn gezicht naar het verleden staat, heeft geen oog voor de toekomst..

 

Wat voor werk doe je precies?

Ik vervul als HR manager een belangrijke rol binnen het bedrijf Aannemingsbedrijf van der Meer. Mijn werkzaamheden zijn heel afwisselend en elke dag is een nieuwe uitdaging. Human Resources betekend letterlijk het beheer van menselijke middelen. Vanuit economisch oogpunt gezien dan, want mensen zijn natuurlijk geen middelen. Naast bovengenoemde heb ik ook een ondersteunende rol bij werving en selectie van personeel. Dit is niet altijd een standaard onderdeel van mijn functie maar gezien mijn werkervaring in het verleden als intercedent GWW & Groen/ Transport is het niet onbekend voor mij.

 

''Your dream job does not exist. You must create it :)''

 

Haal je genoeg voldoening uit je werk?

Ja absoluut, Zoals ik eerder ook al aangaf, elke dag is een nieuwe uitdaging. Mijn ochtend begint meestal met een heerlijke kopje cappuccino, het openen van de inbox en het beantwoorden van de vragen en sollicitaties. De tevredenheid van eigen medewerkers en werkgevers is toch waar je het voor doet. Ik kwam er achter dat als je echt voldoening wilt halen uit je werk, het heel belangrijk is dat je werk aansluit bij wie je bent en wat voor jou belangrijk is.

 

Wat maakt je werk zo leuk?

Je bent nooit klaar. De werkdruk kan hoog oplopen en ondanks de werkdruk, vind ik het fijn om een dienstverlenende rol te hebben en eigen medewerkers op weg te hebben. Er zijn verschillende taken die ik erg leuk vind en mij erg aanspreken in me werk. Werving & selectie, opleidingsbeleid en verzuimbegeleiding zijn taken die me erg aanspreken in mijn dagelijkse werkzaamheden, dit vooral omdat je werkgever en werknemer zo goed mogelijk probeert te bedienen. Het beste er voor iedereen uit te halen. ''Ik heb gewoon de leukste functie'' Benieuwd naar alle vacatures of heb je een andere vraag?

 

 

Naar nieuwsoverzicht