Kwaliteit en Vakmanschap staan centraal bij Aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. en daarbij staat de klant centraal. Voor onze klanten werken wij dan ook voortdurend aan de verbetering van de kwaliteit en het vakmanschap. Wij doen dit volgens in het bedrijf geïmplementeerde kwaliteits- en managementsystemen. Als leidraad gelden de handboeken, waarin we voortdurend in het bedrijf doorgevoerde normen en verbeteringen vastleggen en monitoren. De zorg voor de medewerkers op de projecten en in het bedrijf worden gewaarborgd op basis van drie onderdelen. Namelijk door de Arbocatalogi, de veiligheidsnormen, de RIE en de overige vastgelegde en geborgde afspraken. Er is voortdurend een dialoog met onze medewerkers om te optimaliseren.

Ons bedrijf streeft voortdurend naar verbetering van het milieu en heeft wat dit betreft alles op en top geregeld, vastgelegd en geborgd. Ieder jaar worden vooraf doelstellingen geformuleerd en in een milieuplan verwerkt met verbeterpunten. Deze verbeterpunten worden dan ook in dat jaar  gerealiseerd. Zo zijn wij in het bezit van het FSC®-certificaat. Wij kopen duurzaam houtmateriaal in om een bijdrage te leveren aan verantwoord bosbeheer.  Om onze inspanningen op het gebied van CO2-reductie te monitoren zijn wij gecertificeerd met de CO2-prestatieladder niveau 5. Hierover vind u meer onder tab CO2 Prestatieladder boven aan de website.

Wij streven continu naar verbetering van de kwaliteit, alle bedrijfsprocessen, arbeidsomstandigheden en het milieu. Ons handelen is gebaseerd op, in ons bedrijf geïmplementeerde, normen. Het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015 is hier een voorbeeld van. Daarnaast werken wij volgens het VCA Petrochemie-veiligheidscertificaat en het Groenkeur-certificaat Groenvoorzieningen. Onze kwaliteit op bestratingsprojecten wordt geborgd door het procescertificaat BRL9334 Straatwerk.

Wij zijn het eerste in Nederland BRL9334 Straatwerk gecertificeerde bedrijf. Door onze werkwijze van continu verbetering staan wij als bedrijf en medewerkers altijd klaar om u van dienst te zijn. Voor nu en in de toekomst! Hieronder vindt u een overzicht van al onze certificaten en WKA-gegevens. Door op de naam van het certificaat of de verklaring te klikken kunt u het bestand downloaden.