In de gemeente Lansingerland hebben wij d.m.v. een EMVI aanbesteding de opdracht ontvangen voor de renovatie van 8 kunstgras-tennisbanen op sportpark ’ Het Hoge Land’ te Berkel en Rodenrijs.

Op dit project hebben wij 8 kunstgrasvelden incl. de sporttechnische laag en het drainagestelsel compleet vervangen. De bestrating is volledig opnieuw ingericht waarbij nieuwe materialen zijn toegepast. De moeilijkheidsfactor bij dit project was dat de tennisbanen zijn gebouwd op een laag polystyreen van 50cm, door de druk van het water komt zodra de massa eraf is, de polystyreen omhoog. Om dit te voorkomen is het water middels bemaling weggepompt en het zand in verscheren ontgraven en verwerkt. Tussen deze bewerking in is drukverdelend doek en nieuwe drainage aangebracht.

Door een strakke logistieke planning, de inzet van gespecialiseerd personeel en een goede samenwerking met de opdrachtgever en vereniging heeft dit project weer geleidt tot een mooi en strak tennispark.

 

Algemene Project Informatie

Een specialiteit waar wij niet omheen kunnen is de aanleg en onderhoud van kunstgras sportvelden, waaronder hockey- en voetbalvelden. Wij blinken uit in kwaliteit en scoren bovenmatig hoog bij de opdrachtgevers die gebruik maken van onze diensten. Als u als opdrachtgever voor duurzame kwaliteit en zekerheid gaat kunt niet om ons bedrijf heen. Bij oplevering garanderen wij topvelden die alle keuringen doorstaan. Het belang van een excellente onderbouw wordt vaak onderschat, waardoor de velden na oplevering verzakkingen en natte plekken vertonen. Wij excelleren op het maken van een perfecte onderbouw waardoor de velden in goede staat blijven. Ons doel is de gebruiker, van topsporter tot recreant, tevreden te stellen zodat ook de opdrachtgever scoort.