Meer informatie over het project vind u hier onder:

klink hier voor de nieuwsbrief februari 2019.

klink hier voor de nieuwsbrief november 2018.

klink hier voor de nieuwsbrief oktober 2018.

klink hier voor de bewonersbrief.

Klik hier voor de fasering en omleidingsroutes.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Rob van der Meer op telefoonnummer 06-16195682 of mailadres rob@vdmbv.com.

U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Upload een bestand (alleen .doc, docx .txt of .pdf)

Vul de code hieronder in
captcha

Ik geef Aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. toestemming mijn gegevens te verwerken

In opdracht van de Gemeente Rotterdam realiseren wij de riool-  en bestratingswerkzaamheden in de Kleiweg-West te Rotterdam.  Werkzaamheden bestaan onder andere uit de reconstructie van het riool en de verhardingen, ontwerp en aanleg van een gemaal met persleiding, aanbrengen van beschoeiingen en asfaltwerk. Naast deze werkzaamheden worden ook de nutsvoorzieningen aangepakt. De gekozen contractvorm is UAV-GC. Wij  hebben dan ook het ontwerp gemaakt en de benodigde onderzoeken uitvoeren. Als pilot wordt op dit project BIM toegepast met een GIS-portaal waarbij de projectadministratie volledig in een digitale omgeving plaatsvind en de informatie inzichtelijk is voor de betrokken partijen.

Algemene Project Informatie

Ons bedrijf beschikt over gecertificeerde vakmensen en modern materieel om alle bestratingswerken, zowel handmatig als machinaal, tot een goed einde te brengen. Altijd tot tevredenheid van de opdrachtgevers. In het bedrijf zijn er continue ontwikkelingen bij het toepassen van mechanische en vacuüm bestratingsmachines om de fysieke belasting te verlichten. Wij staan voor innoveren in de bestratingstechniek. Door onze inzet van onze vakmensen en het moderne werkmateriaal en –materieel verzorgen wij strakke en fraaie bestratingen, in alle denkbare motieven en met alle denkbare steensoorten.