Vacatures

Jouw werkplek

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de rand van Benthuizen, een dorp gelegen aan het natuurgebied Bentwoud. Dit natuurgebied scheidt Benthuizen van de stad Zoetermeer. Onze projecten realiseren wij in een straal van vijftig kilometer vanaf ons hoofdkantoor. Je bent daardoor altijd binnen een half uur op je werk (en weer thuis). Wij zijn een regionale dienstverlener, waarbij kwaliteit gaat boven tijd. Die kwaliteit verzekeren wij doordat je collega’s gediplomeerde vakmensen en specialisten zijn. Dit wordt daarnaast geborgd door certificerende instanties die ons jaarlijks controleren op kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten samen onderbouwen waar wij voor staan: Kwaliteit en Zekerheid!

Onze vijf kernwaarden ondersteunen dit:

1. Een tevreden klant is de beste reclame

Een compliment van een opdrachtgever, een bewoner of ondernemer is het mooiste wat er is. Bij Aannemingsbedrijf Van der Meer staat de klant centraal. Wij zijn bereid een stapje harder te zetten om die 9 - of liever nog 10 - te halen bij een klanttevredenheidsonderzoek. Bij Van der Meer willen we de beste zijn in ons vakgebied.

Zijaanzicht Aannemingsbedrijf Van der Meer met logo

2. Kwaliteit staat altijd voorop

Wij zeggen niet voor niets Kwaliteit en Zekerheid! Kwaliteit leveren is de kern van ons bestaan en staat boven alles. Dit zien wij ook terug aan onze tevreden klanten die bij ons terugkeren. Met een eigen materieelpark en vakbekwame medewerkers zijn we slagvaardig en flexibel. Hiermee kunnen wij een totaalpakket bieden aan onze opdrachtgevers en kwaliteit leveren aan de eindgebruikers. De kwaliteit borgen wij door gediplomeerde vaklieden, die onze nieuwe generatie collega’s opleiden en begeleiden.

3. De mens centraal

Wij geloven in samenwerking in een vertrouwde werkomgeving waarin men elkaar helpt, motiveert en begrijpt. De mens staat centraal bij Van der Meer en wij investeren jaarlijks veel in cursussen, trainingen en opleidingen om onze medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Van onze collega’s verwachten wij dat zij zich inzetten om het bedrijf te verbeteren en onderdeel zijn van het bedrijf. Bij ons ben je als collega van essentieel belang in de succesvolle toekomst van het bedrijf.

4. Eigenaarschap in eigen werk

Werken bij Van der Meer betekent dat je betrokken bent bij ons bedrijf. Elke collega heeft een belangrijke rol in het gezamenlijke succes. Ondersteund met passende coaching krijgt iedereen veel verantwoordelijkheid en toenemende vrijheid om te kunnen schitteren! Eigenaarschap betekent voor ons dat je weet weet wat er van je wordt verwacht en dat je invloed hebt op de resultaten die je bereikt. In elke functie streven we naar continue verbetering. We zijn snel, flexibel en kennen geen beklemmende procedures of richtlijnen. Benoem jouw idee voor verbetering en samen gaan wij er voor!

5. Continuïteit

Werken bij Van der Meer betekent dat je werkt aan duurzame relaties. Jij en Van der Meer gaan samen voor een langdurige samenwerking en dit streven wij ook na bij onze klanten. Wij willen werknemers en klanten die zich langdurig verbinden aan ons bedrijf om de continuïteit van het familiebedrijf te borgen. Samen bouwen we aan de toekomst!