Vacatures

Roadprinter Eco

De nieuwe standaard in machinaal bestraten

De 100% elektrische RoadPrinter Eco verbruikt door de elektrische werking geen brandstof. Daarmee is het dus een milieuvriendelijke machine en voorkomen we geluidsoverlast met de stille Lithium-lon accu.

Stap op de bestratingsmachine en de weg rolt zo in zijn geheel eruit. Hiermee kunnen onze stratenmakers dus in één keer, op soepele wijze, een hele straat bestraten. Voordeel hiervan is dat onze stratenmakers niet achteraf nog eens op de knieën moet om alles aan te werken. Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd de randafwerking te leggen! Tevens is de machine draadloos waardoor onze stratenmakers geen struikelgevaar ondervinden door rondslingerende kabels.

Aannemingsbedrijf Van der Meer wil (gemeentelijke) opdrachtgevers dan ook overtuigen van de toegevoegde waarde. En hoe kan dit nou beter dan met een mooie uitleganimatie. Bekijk hieronder de animatie en uitleg over de werkzaamheden.

 

Bestratingswerkzaamheden stellen gemeentes doorgaans voor een uitdaging. Die uitdaging is, de werkzaamheden zo veilig en efficiënt mogelijk te laten lopen. En dat kan. Met de Roadprinter Eco; een innovatieve bestratingsmachine die de hele breedte van de rijweg in één keer bestraat.

Het proces verloopt als volgt. Allereerst wordt 80 strekkende meter bestrating opgebroken over de hele breedte van de straat. Daarna worden kunststofloopschotten aangebracht over de trottoirs. Vervolgens worden de huisaansluitingen vervangen, wordt het zandbed opgehoogd en worden de trottoirs en parkeerbedden aangebracht. Door ons aangebrachte stalen rijplaten garanderen de bereikbaarheid van de buurt. Dit proces wordt die keer herhaald over de totale lengte van de straat, in dit voorbeeld 240 strekkende meter.

In de laatste fase wordt het zandbed van de straat geëgaliseerd met een afreibak en wordt de nieuwe bestrating aangebracht met de Roadprinter Eco.

Met alle voordelen van dien. De Roadprinter Eco heeft een hoog productieniveau en zorgt daarmee voor een korte doorlooptijd. Het gebruik van accu's zorgt voor minimale geluidsoverlast en is ook beter voor het milieu. Omdat medewerkers geen knielend werk verrichten, is de machine ook ergonomisch verantwoord. Kortom: de Roadprinter Eco is een innovatieve, efficiënte en duurzame bestratingsmachine die goed is voor mens en milieu.


Naar nieuwsoverzicht