Vacatures

Strategisch beleid

Sinds 1953 is Van der Meer actief in de infra, groen en sport. Wij zijn een familiebedrijf met ca. 50 vaste medewerkers dat projecten realiseert ca. 50 km rondom de hoofdvestiging in Benthuizen, Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij nevenvestigingen in Rotterdam en Den Haag.

Strategische doelen

Van der Meer wil duurzame relaties met klanten onderhouden. Op deze manier kunnen wij ook de continuïteit waarborgen. Continuïteit is wat het bedrijf nastreeft. Om groei en ontwikkeling te bewerkstelligen heeft de directie de volgende strategische doelen gesteld:

1. Klanttevredenheid

De belangrijkste doelstelling van Van der Meer is klanttevredenheid. Dit doel leidt tot andere doelen, zoals continuïteit en winstoptimalisatie.

Zoals in de missie benoemd, staat Van der Meer voor kwaliteit en zekerheid. Wij willen de beste kwaliteit aanbieden tegen een rechtvaardige prijs. Na afronding van elk project worden er enquêtes afgenomen. Op deze manier wordt de klanttevredenheid gemeten.

2. Kwaliteit

De slogan van Van der Meer is Kwaliteit en Zekerheid. Met een eigen materieelpark èn vakbekwame medewerkers zijn we slagvaardig en flexibel. Hiermee kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan onze opdrachtgevers, waarbij we uiteindelijk kwaliteit leveren aan de eindgebruikers. De kwaliteit wordt na afronding van elk project gemeten.

3. Kennismanagement

Om bij te blijven en in te kunnen spelen op zaken als omgevingsmanagement, innovatie en duurzaamheid, ketensamenwerking, halftime, lean, MVO en SROI, zullen wij ons kennisniveau continu moeten optimaliseren. Met name binnen de afdeling uitvoering en voormannen werken wij aan groei in mankracht en kennis om de beloofde kwaliteit en zekerheid te waarborgen.

4. Continuïteit

Duurzame relaties met klanten zijn belangrijk. Door de continuïteit te waarborgen, kunnen deze in stand gehouden worden. Tevreden en loyale klanten waarborgen de continuïteit van een organisatie. Bovendien is de continuïteit belangrijk voor het voortzetten van het familiebedrijf.

5. Duurzaamheid

Als familiebedrijf hecht Van der Meer grote waarde aan duurzaamheid. We willen niet alleen ons bedrijf, maar ook onze leefomgeving in dezelfde - of een betere staat - doorgeven aan komende generaties.