Vacatures

Leren en werken met SPG Infra

Als leerbedrijf lid zijn van SPG Infra vakopleidingen, een organisatie gericht op de grond-, weg- en waterbouwsector in Zuid-Holland, is een waardevolle betrokkenheid in de ontwikkeling van toekomstige vakmensen in deze branche. Dit soort samenwerkingen tussen bedrijven en opleidingsinstituten is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat leerlingen praktijkervaring kunnen opdoen en de vaardigheden kunnen ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de grond-, weg- en waterbouwsector.

Als leerbedrijf dragen wij bij aan de opleiding van jonge professionals door hen op te leiden en praktijkervaring te bieden, wat hen in staat stelt om zich te ontwikkelen tot bekwame en gekwalificeerde vakmensen. Dit is niet alleen gunstig voor individuele leerlingen, maar ook voor de groei en het succes van de gehele sector.

BBL en BOL Opleidingen voor een Sterke Toekomst in Infrastructuur!

Wil jij deel uitmaken van de kracht die onze steden en wegen vormgeeft? Droom je ervan om betrokken te zijn bij de aanleg en het onderhoud van infrastructuur? Dan zijn BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) en BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) opleidingen in de infrastructuur jouw route naar een dynamische en veelbelovende carrière!

Waarom zou je kiezen voor een BBL- of BOL-opleiding in Infrastructuur?

  1. Praktische Ervaring: Of je nu wegen onderhoudt of infrastructuur onderhoudt, met BBL en BOL krijg je direct toegang tot praktijkervaring. Je leert door te doen.
  2. Belangrijke Industrie: Infrastructuur is de ruggengraat van onze samenleving. Je kunt bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van de steden waarin we leven.
  3. Carrièrekansen: Afgestudeerden van BBL- en BOL-programma's in infrastructuur zijn in trek bij bedrijven en overheden die streven naar efficiëntie en innovatie.
  4. Technische Vaardigheden: Je verwerft technische expertise en leert werken met geavanceerde apparatuur en technologieën.
  5. Teamwerk en Leiderschap: Je ontwikkelt essentiële teamwork- en leiderschapsvaardigheden om projecten succesvol te beheren.

Wat kun je verwachten tijdens je BBL- of BOL-opleiding in Infrastructuur?

  • Hands-on Training: Je krijgt de kans om praktische vaardigheden te ontwikkelen, zoals bouwtekeningen lezen, machines bedienen en projectplanning.
  • Projecten: Je werkt aan echte projecten, van wegenbouw tot constructie, om je expertise op te bouwen.
  • Stage en Werkgelegenheid: Je hebt toegang tot stages en kansen op werk bij toonaangevende bedrijven en overheidsinstanties in de infrastructuursector.
  • Nieuwste Technologieën: Je blijft op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de sector.

Grijp nu je kans en bouw aan een betere toekomst met BBL en BOL in Infrastructuur!

Kies voor een BBL- of BOL-opleiding in Infrastructuur en draag bij aan de groei en ontwikkeling van onze samenleving. Je passie voor het bouwen van een sterke toekomst zal niet alleen jouw carrière veranderen, maar ook de wereld om ons heen. Aarzel niet langer - begin vandaag nog jouw reis naar een veelbelovende carrière in infrastructuur!

Bekijk hier alle opleidingen van SPG infra