Vacatures

Verhardingen

Van der Meer beschikt over gecertificeerde vakmensen en modern materieel om alle bestratingswerken, zowel onder de hamer als machinaal, tot een goed einde te brengen. Altijd tot tevredenheid van de opdrachtgevers.

In ons bedrijf zijn er continue ontwikkelingen bij het toepassen van mechanische en vacuüm bestratingsmachines om de fysieke belasting te verlichten. Wij staan voor innoveren in de bestratingstechniek. Van der Meer maakt daarnaast steeds meer gebruik van elektrisch handgereedschap en elektrisch materieel zoals minigravers, minishovels en de ECO Roadprinter. Door onze inzet van onze vakmensen en het moderne materieel verzorgen wij strakke en fraaie bestratingen, in alle denkbare motieven en met alle denkbare steensoorten. Onze kwaliteit wordt geborgd met het BRL9334 Straatwerk certificaat en wij zijn lid van de brancheorganisatie Vereniging Modern Straatwerk (VMS).

Wij werken daarnaast nauw samen met partners voor asfaltwerkzaamheden. Hierdoor kunnen wij alle werkzaamheden voor u realiseren als hoofdaannemer.