Vacatures

Start je carriére hier

Aannemingsbedrijf van der Meer: Jouw toekomst begint hier.

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor infrastructuur? Dan ben je bij Aannemingsbedrijf van der Meer aan het juiste adres! Als trotse leden van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) zijn wij toegewijd aan het begeleiden en inspireren van de volgende generatie infrastructuurprofessionals.

Bij ons geen saaie koffiehaal-stages. Nee, bij Aannemingsbedrijf van der Meer bieden we jou de kans om echt te bouwen aan je carrière in de wereld van infrastructuur. Als stagiair ben je geen toeschouwer; je bent een essentieel onderdeel van ons team. Je zult werken aan boeiende projecten, hands-on ervaring opdoen en leren van de beste vakmensen in de branche.

Bij ons staat innovatie centraal. We dagen je uit om nieuwe ideeën aan te dragen, problemen op te lossen en je creatieve geest de vrije loop te laten. Samen werken we aan de toekomst van de infrastructuursector, en we willen jou graag als mede-architect van die toekomst.

Dus, als je klaar bent om je passie voor infrastructuur te ontdekken en te ontwikkelen, kom dan bij ons. Aannemingsbedrijf van der Meer staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een succesvolle carrière in de wereld van infrastructuur. Jouw dromen zijn de fundering van onze toekomst!

 Assistent bouwen, wonen en onderhoud  Assistent plant, dier of groene omgeving     

Medewerker groen en cultuurtechniek  Vakbekwaam medewerker groen en cultuurtechniek

Medewerker hovenier  Vakbekwaam hovenier  Opzichter/ uitvoerder groene ruimte

Vakman gww  Allround vakman gww

Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen

Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen

Opperman bestratingen  Straatmaker  Uitvoerder bouw/ infra

Middenkaderfunctionaris grond-, weg- en waterbouw