Vacatures

Over ons

Zijaanzicht Aannemingsbedrijf Van der Meer met logo

Sinds 1953 is Aannemingsbedrijf Van der Meer actief in de Infra, Groen en Sport. Generaties lang zijn menig park, vele wegen en waterwegen aangelegd en onderhouden door ons familiebedrijf. Hele wijken en bedrijfsterreinen hebben wij voorzien van de nodige infrastructuur. Overheid, zowel op gemeentelijk- als provinciaalniveau, maar ook waterschappen, bedrijfsleven en sportverenigingen mogen wij tot onze opdrachtgevers rekenen. Onze veelzijdigheid en oplossend vermogen maakt ons tot een interessante partner in business.

Lees hier meer over onze geschiedenis, het waarom, wat en hoe. Onze visie en missie en bedrijfswaarden op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en sociaal ondernemen.

Missie en Visie  Historie

Kwaliteit en Zekerheid!

Kwaliteit en vakmanschap is belangrijk bij Van der Meer en daarbij staat de klant centraal. Voor onze klanten werken wij dan ook voortdurend aan verbetering, ons motto is niets voor niets Kwaliteit en Zekerheid! We werken volgens de PDCA-cirkel aan continue verbetering van onze organisatie, machines en vooral mensen. Die zekerheid bieden wij de klant en onszelf door ons op verschillende aspecten te certificeren. Lees meer op onze 'certificaten' pagina.

Certificaten

Duurzaamheid

Duurzaamheid begint bij jezelf. Wij werken dan ook dagelijks naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Ieder jaar stellen wij doelen met verbeterpunten. Wij zetten actief in op verduurzaming van ons machinepark omdat hier onze meeste CO2-uitstoot vrijkomt. Om onze inspanningen op het gebied van CO2-reductie te monitoren zijn wij gecertificeerd met de CO2-prestatieladder niveau 5. Ook zijn wij in het bezit van het FSC®-certificaat. Wij kopen duurzaam houtmateriaal in om een bijdrage te leveren aan verantwoord bosbeheer.

Duurzaamheid